הוראות הכנה
מרכיבים
7 נתחי עוף
4-5 תפו"א קלופים וחתוכים לרצועות
1 בצל גדול חתוך לשמיניות
¾ כוס מים רותחים
2 תיבוליות קנור "עשבי תיבול"
מלח
פלפל שחור
¼ כוס שמן זית
כורכום
פטרוזיליה טריה קצוצה או 1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף תימין יבש
אופן ההכנה
לסדר בתבנית את נתחי העוף, תפוחי אדמה ובצל
להמיס במים הרותחים את קוביות התיבול, ולערבב.
לערבב יחד בקערית את שאר החומרים, להוסיף את המים הרותחים המתובלים ולערבב.
לצקת על העוף ותפוחי האדמה.
לכסות את התבנית בנייר כסף ולאפות שעה בחום 200°c לאחר שעה להסיר את
נייר הכסף ולהמשיך את הבישול עוד כ ½ שעה.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון