הוראות הכנה
מרכיבים
בע"ה
6 שוקי עוף
5 - 4 תפוחי אדמה חתוכים בינוני
4 כפות עגבניות משומרות מרוסקות
2 שיני שום פרוסות גס
כפית פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
½ כפית כמון
מלח ופלפל
2 כוסות מים
שמן
אופן ההכנה
בע"ה
1) מאדים את העגבניות והשום בסיר רחב עם השמן. מוסיפים תבלינים ומערבבים.
2) מניחים שוקי עוף על התערובת ומאדים כ - 5 דקות מכל הצדדים.
3) מוסיפים תפוחי אדמה ומים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה
וחצי עד שהתבשיל נימוח.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון