הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
250 גר' חזה עוף בקוביות
פלפל אדום בקוביות
פלפל ירוק בקוביות
תפוח עץ ירוק חמוץ קלוף וחתוך
2 בצלים ירוקים בחתיכות של 2 ס"מ
שן שום קצוצה
כפית זנגביל קצוץ
½ כף קורנפלור בלולה במעט מים
¼ כוס שקדים מטוגנים
חומרים לרוטב
¼ כוס מיץ ליצ'י
3 כפות חומץ
3 כפות סוכר
כף רוטב סויה
כף יין
½ כוס מרק עוף
חומרים למישרה
חלבון
כף קורנפלור
כף סויה
כף יין לבן
כפית סוכר
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. לערבב את חומרי המשרה, מלח ופלפל ולהשרות את
העוף ל- ½ שעה.
2. לערבב את מרכיבי הרוטב
3. לטגן את העוף בשמן עד שמלבין ולהוציא.
4. לטגן את השום והזנגביל, להוסיף את הירקות ולערבב.
5. להוסיף ½ קופ' ליצ'י ומיד לצקת את הרוטב.
6. כשהרוטב רותח להוסיף את העוף.
7. להוסיף את הקורנפלור ולהרתיח.
8. לבזוק ¼ כוס שקדים מטוגנים ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון