הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1 כף זנגביל (ג'ינג'ר) טרי מגורר
5 שיני שום כתושות
5 כפות שמן
1/4 כוס שמנת צמחית
1/2 כפית פלפל לבן
1/2 כפית כמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית הל טחון
פפריקה חריפה
1/2 כפית כורכום
1 כפית גדושה אבקת קארי
1 כפית מלח
1/4 כוס מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר שעה לפחות- רצוי למשך לילה.
2. מחממים מחבת סטייקים כבדה ומטגנים מחצית מתכולת הקערה עד שהבשר משחים. מכינים כך את המחצית הנותרת.
**מומלץ ורצוי להגיש עם אורז לבן.
מגיש:
מקור: ברגע האחרון/בני סיידא
שתף את המתכון