הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו חזה עוף
רבע כוס שמן חמניות
רבע כוס שמן שומשום
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס סוכר
2 כפיות זנגביל טרי קצוץ דק
צרור כוסברה קצוץ דק
אופן ההכנה
במחבת גדולה מטגנים את חזה העוף שלם עד הזהבה בעירבוב שני השמנים
מוצאים מהמחבת מרוכנים מהשמן ומחזירים למחבת מוסיפים את שאר החומרים מערבבים היטב ומבשלים על סף רתיחה עד שהרוטב ניראה כסירופ
מכבים את האש מוצאים את חזה העוף ופורסים אותו לרצועות
מגישים על מצא אורז לבן
בתאבון
מגיש:
מקור: קרן
שתף את המתכון