חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף מוקפץ בערמונים בניחוח המזרח הרחוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סאטה עוף מוקפץ בערמונים
עוף מוקפץ בערמונים בניחוח המזרח הרחוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סאטה עוף מוקפץ בערמונים
הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם קוביות עוף או פרגית או שווארמה הודו, חתוכות בערך לגודל הערמונים
מעט קורנפלור לקימוח העוף
150 גרם ערמונים קלויים קלופים (כאן מוכרים מוכנים בשקיות וניתן לקנות בכל סופר)
2 רצועות בצל ירוק חתוכות בגודל 1 ס"מ
1 זנגביל בינוני חתוך לרצועות
3-4 כפות שמן
לרוטב:
½ כף סוכר
4 כפות רוטב סויה
2 כפות יין אורז, ניתן להמיר ביין לבן
½ כוס מים
* לערבב הכל בקערה ולהשאיר בצד
אופן ההכנה
1.מחממים את השמן במחבת.
2.מצפים את קוביות העוף בקורנפלור ומטגנים מספר דקות להשחמה קלה.
מוציאים את קוביות העוף המוכן לצלחת בצד.
3.מטגנים כמחצית הדקה את הבצל ירוק והזנגביל בשמן הנותר
(ברגע שיש ניחוחות זנגביל ובצל ירוק באוויר, ניתן לעבור לשלב הבא...).
4.מוסיפים את קוביות העוף, הרוטב ולאחריו את הערמונים.
5.מערבבים מכסים ומבבשלים כ 3-4 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אמיר אריה
שתף את המתכון