הוראות הכנה
מרכיבים
450 גרם קוביות עוף או פרגית או שווארמה הודו, חתוכות בערך לגודל הערמונים
מעט קורנפלור לקימוח העוף
150 גרם ערמונים קלויים קלופים (כאן מוכרים מוכנים בשקיות וניתן לקנות בכל סופר)
2 רצועות בצל ירוק חתוכות בגודל 1 ס"מ
1 זנגביל בינוני חתוך לרצועות
3-4 כפות שמן
לרוטב:
½ כף סוכר
4 כפות רוטב סויה
2 כפות יין אורז, ניתן להמיר ביין לבן
½ כוס מים
* לערבב הכל בקערה ולהשאיר בצד
אופן ההכנה
1.מחממים את השמן במחבת.
2.מצפים את קוביות העוף בקורנפלור ומטגנים מספר דקות להשחמה קלה.
מוציאים את קוביות העוף המוכן לצלחת בצד.
3.מטגנים כמחצית הדקה את הבצל ירוק והזנגביל בשמן הנותר
(ברגע שיש ניחוחות זנגביל ובצל ירוק באוויר, ניתן לעבור לשלב הבא...).
4.מוסיפים את קוביות העוף, הרוטב ולאחריו את הערמונים.
5.מערבבים מכסים ומבבשלים כ 3-4 דקות.
מגיש:
מקור: אמיר אריה
שתף את המתכון