חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף מיוחד עדין מהיר וקל להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסיון שעלה יפה. עוף ארומטי עדין ומיוחד
עוף מיוחד עדין מהיר וקל להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נסיון שעלה יפה. עוף ארומטי עדין ומיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 ק"ג כרעיים עוף נקיים מעור ושומן חתוכים או חזות עוף חתוכים לנתחים בינוניים
3 כרשות גדולות חתוכות לטבעות לא עבות
3 פלפלים ירוקים חתוכים רצועות- פלפל ירוק עושה את הטריק של הטעם העשבי הנחוץ
פלפל ירוק חריף לפי הטעם
2 -3 פירות מנגו ללא קליפה חתוכים לקוביות גדולות -בינוניות
לאוהבי הטעם, כוסברה קצוצה גס (לא חיוני)
שתי קופסאות קרם קוקוס, לא לנער הקופסה ולזרוק השומן מלמעלה (כדי למנוע עודף נוזלים)
פלפל שחור גרוס גס לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
ג'ינג'ר (זנגוויל) טרי כ 5סמ מהשורש מגורד או אבקה כפית לפחות
רבע כפית אגוז מוסקט
שליש כוס סויה מופחתת מלח
ראש שלם של שום קלוף שיניים חתוכות לפרוסות
אופן ההכנה
מערבבים כל החומרים בתבנית אפיה (אין צורך לשמן, חלב הקוקוס שמן מספיק). מעסים לתוך העוף את המשרה . מכסים בניר כסף. אם מדובר בכרעיים זמן האפיה ארוך יותר כשעה וחצי. בחזות אפשר להסתפק באפיה של 40-50 דקות. אם יש עודף נוזלים מסירים ניר הכסף 20 דקות לפני סיום (בחזות) או מסירים וממשיכים לאפות עוד 20-25 דקות בלי כיסוי בכרעיים. בתאבון
למתכון יש נטיה להוציא נוזלים רבים מדי..מה שגורם לנוזלי הבישול להיות "מהולים" מדי. עם זאת, העוף יוצא אמנם חיוור אך טעים ולמחרת הוא אפילו טעים יותר..לכן באירוח אפשר להכין יום מראש ולחמם היטב בתוך אותה תבנית מכוסה בתוך נוזל הבישול לקראת ההגשה
מגיש: MAAmateurCook
מקור:
שתף את המתכון