תערובת פרס ומדאי הינה תערובת מדהימ בניחוח פרסי אתני מבית תבליני תבל.
התערובת מכילה חמוציות מיובשות, בצל מטוגן, ירקות ועשבי תבלין הניקלים יחד ומעשירים את טעם התבשילים.
התערובת מתאימה לבישול עם אורז, מתאימה לבשר/עוף/הודו ותבשילים , להשבחת רטבים ולגבינות רכות.
|
|
תערובת פרס ומדאי הינה תערובת מדהימ בניחוח פרסי אתני מבית תבליני תבל.
התערובת מכילה חמוציות מיובשות, בצל מטוגן, ירקות ועשבי תבלין הניקלים יחד ומעשירים את טעם התבשילים.
התערובת מתאימה לבישול עם אורז, מתאימה לבשר/עוף/הודו ותבשילים , להשבחת רטבים ולגבינות רכות.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם תערובת פרס ומדאי
1 כוס אורז עגול חלוט
1 עוף שלם
6 כפות שמן
1 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לערבב את תערובת פרס ומדאי עם האורז החלוט ולדחוס את האורז המתובל לתוך העוף.
לערבב את השמן עם הפפריקה המתוקה ולמרוח על העוף.
לאפות בחום 180-200 מעלות למשך כ-45-60 דקות.
מגיש:
מקור: תבליני תבל
שתף את המתכון