חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא באורז ובתערובת פרס ומדאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת פרס ומדאי הינה תערובת מדהימ בניחוח פרסי אתני מבית תבליני תבל. התערובת מכילה חמוציות מיובשות, בצל מטוגן, ירקות ועשבי תבלין הניקלים יחד ומעשירים את טעם התבשילים. התערובת מתאימה לבישול עם אורז, מתאימה לבשר/עוף/הודו ותבשילים , להשבחת רטבים ולגבינות רכות.
עוף ממולא באורז ובתערובת פרס ומדאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת פרס ומדאי הינה תערובת מדהימ בניחוח פרסי אתני מבית תבליני תבל. התערובת מכילה חמוציות מיובשות, בצל מטוגן, ירקות ועשבי תבלין הניקלים יחד ומעשירים את טעם התבשילים. התערובת מתאימה לבישול עם אורז, מתאימה לבשר/עוף/הודו ותבשילים , להשבחת רטבים ולגבינות רכות.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם תערובת פרס ומדאי
1 כוס אורז עגול חלוט
1 עוף שלם
6 כפות שמן
1 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לערבב את תערובת פרס ומדאי עם האורז החלוט ולדחוס את האורז המתובל לתוך העוף.
לערבב את השמן עם הפפריקה המתוקה ולמרוח על העוף.
לאפות בחום 180-200 מעלות למשך כ-45-60 דקות.
מגיש: ליאת
מקור: תבליני תבל
שתף את המתכון