הוראות הכנה
מרכיבים
עוף טרי שלם
250 גרם בשר בקר טחון
4 שיני שום כתושות
5 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
קורט אגוז מוסקט
קורט הל
50 גרם אגוזי מלך חתוכים בינוני
50 גרם צנוברים
70 גרם צימוקים
חצי כוס יין לבן
אופן ההכנה
מכינים את המילוי ע"י עירבוב של הבשר הטחון עם השום 3 כפות פטרוזליה המוסקט הצנוברים הצימוקים המלח והפלפל וקורט הל מערבבים היטב וממלאים את העוף
מערבבים את הפטרוזיליה שנותרה עם קורט אגוז מוסקט פפריקה ומעט שום כתוש ומורחים על העוף
מניחים את העוף בתבנית חסינת אש יוצקים מעל את היין אופים כשעה וחצי בתנור שחומם לחום בינוני כ 180 מעלות צלסיוס. במהלך האפיה הופכים את העוף מידי פעם
מוצאים ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: סבינה קרימוב
שתף את המתכון