חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא בנוסח ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשלא יודעים מה לבשל לערב שישי יש מנה מעניינת לכל הבית עוף ממולא פשוט להכנה וטעים
עוף ממולא בנוסח ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשלא יודעים מה לבשל לערב שישי יש מנה מעניינת לכל הבית עוף ממולא פשוט להכנה וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם
1/2 כוס אורז
חופן פטרוזיליה
חופן אגוזי המלך
1 בצל קטן
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
אבקת שום
אופן ההכנה
1) את העוף מנקים שוטפים ולוקחים קיסמי שיניים וסוגרים את הפתח של העוף מכיוון של הגרון
2) בסיר קטן מחממים מים ומעט מלח כשהמים רותחים מוסיפים את האורז ומבשלים כ 10 דקות מסנים את האורז.
3) בנתיים שהאורז מתבשל קוצצים את הפטרוזיליה ואת אגוזי המלך ושמים בצלחת עמוקה
4) לוקחים את הבצל הקטן מקלפים קוצצים ומטגנים במעט שמן זית עד שנהפך לזהוב מוסיפים את הבצל לפטרוזיליה ואגוזים.
5) אחרי כ 10 דקות מסנים את האורז ומוסיפים לצלחות ביחד עם הפטרוזיליה בצל ואגוזים
6) מערבבים יחדיו מוסיפים מלח פלפל שחור לפי הטעם וממלאים את העוף, בסיום המילואי לוקחים שוב פעם קיסמי שינים וסוגרים את העוף.
7) מסובבים את העוף ומתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ואבקת שום בשני הצדדים של העוף.
8) כשמסיימים לתבל את העוף מכניסים לשקית קוקי או בפירקס ונייר אלומיניום וכניסים לתונר על חום של 180 מעלות כשעה וחצי.
9) מוציאים את העוף מה התנור ומגישים חם ביחד עם תפ"א בתנור או בגריל
ובתאבון
מגיש: גולן_ניבה
מקור: ישראלי
שתף את המתכון