חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ממולא בקישקע - מעדן אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ממולא במילוי קישקע מעדן אמיתי שכולם יאהבו
עוף ממולא בקישקע - מעדן אמיתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ממולא במילוי קישקע מעדן אמיתי שכולם יאהבו
הוראות הכנה
מרכיבים
לעוף
1/2חבילה של גריסי פנינה
1/2 חבילה חיטה
1 עוף שלם למילוי
4-6 תפוחי אדמה תפוחי אדמה
ריבת משמש
1 כף אבקת מרק קנור
1 בצל קצוץ,
2 שיני שום
למילוי
250 ג"ר שומן עוף או 8 עורות נקיים של עוף שטגוגנו מעט ונטחנו
150 גרם שומן בקר טחון
2 כפות שומן אווז (רצוי)
1/2-3/4 כוס קמח לבן
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4כוס סולת
4 בצלי ענק חתוכים לקוביות
2 שיני שום טרי
חצי כף מלח,
חצי כף פלפל שחור
רבע כפית פלפל אנגלי טחון
אופן ההכנה
1. בקערה מתפיחים כשעתיים את גריסי הפנינה והחיטה
2. בסיר עם מים ואבקת המרק מבשלים את הגריסים והחיטה, עד שיהיו חצי מוכנים.
3. מקלפים תפוחי אדמה כמספר הסועדים. ומבשלים חצי בישול ביחד עם הגריסים.
4.פורסים בצל ושיני שום ומניחים על תחתית התבנית. מוזגים את הגריסים על מצע הבצל.
5.מפנים ביניהם מקום לעוף. למלא את חלל הבטן שלו במילוי. לפזר את תפוחי האדמה מסביב. 6.מורחים את העוף בכף ריבת משמשאו סילאן. לא חובה.
הכנת המילוי
1. בקערה מערבבים היטב את כל החומרים המילוי יהיה מעט רטוב ולא נוקשה (זיכרו הוא תופח)
2. מעמידים את העוף על הראש ממלאים וסוגרים את בטנו באמצעות כיקיסמי שיניים או תופרים
3. מה שנשאר מהמילוי מכיניסים לשקית קוקי או עושים שקיק מרדיד אלומיניום מוסיפים מעט
מים רק שלא יתיבש ומניחים על התבנית מעל הכל
***אם הגריסים שתו את כל המרק, להוסיף קצת מרק או מים רותחים לתבנית. לתבל במלח ופלפל.
לכסות את התבנית בנייר כסף. לאפות בתנור כשעתיים, עד שמשחים יפה.
להגיש חם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון