חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף מפורק מעצמות במילוי מדהים כמו "הלזלע" או "קשקע"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף מפורק עצמות ממולא במילוי קישקע /צוואר מדהים מומלץ
עוף מפורק מעצמות במילוי מדהים כמו "הלזלע" או "קשקע"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף מפורק עצמות ממולא במילוי קישקע /צוואר מדהים מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עןף 3 ק"ג מפורק ללא עצמות ניתן להכין לבד או לבקש מהקצב
מצ"ב סרט המראה כיצד לפרק ולמלא
למילוי
4 כפות קמח
1 כפית אבקת אפיה
4 כפות בצל קצוץ ומאודה בטיגון
4 כפות גזר קצוץ ומאודה בטיגון
1 כפית שום
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
קמצוץ ציפורן
1-2 כפות שמן או 2 כפות שומן עוף טחון
לבישול:
שמן לטיגון
2 בצל פרוס לטבעות
1 כוס ציר מרק (ניתן מאבקה)
אופן ההכנה
1. פורסים את העוף המפורק בשלמותו על משטח העבודה
2. בקערה מערבבים את כל חומרי המלית לקבלת עיסה אחידה
3. ממלאים את תוכן העוף תוך מריחת המלית על כל תוכנו
4. מקפלים את העוף כמו מעטפת ימין עד האמצע ושמאל עד האמצע וחלק עליון מעל
5. קושרים את העוף בחוט שפגט בשתי וערב
6. מתבלים מעל במלח ופילפל שחור לפי הטעם
7. מעבירים את העוף לסיר הבישול האיטי ומוסיפים 2 כפות שמן
8. מפעילים את הסיר על טמפרטוה גבוהה (HIGH?) עד שהעוף מתחיל להזהיב כשעה ולהופכו לעוד כמחצית השעה.
9. מוסיפים את ציר המרק הרותח לסיר ומנמיכים את החם ל (MED) לעוד 4.5 שעות
10. מסירים מכסה ומבשלים עוד מחצית השעה
*** לאפיה בתנור מסעיף 8 מעבירים לתבנית אפיה מוסיפים את ציר המרק עוטפים בנייר אלומיניום מחממים תנור ל 170 מעלות וצולים כשעה ומחצה מסירים את ניר האלומיניום
ןמחזירים לתנור ל15 דקות לקבלת גוון חום
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון