חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף מקסיכני בפלפל חריף ובירה (עולה בלהבות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בבירה ופלפל חריף "עולה בלהבות" מדהים כמה טעים אבל חריףףףף אש
עוף מקסיכני בפלפל חריף ובירה (עולה בלהבות)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בבירה ופלפל חריף "עולה בלהבות" מדהים כמה טעים אבל חריףףףף אש
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם
5 בקבוקי בירה לפי טעמכם (אני דווקא אוהב שחורה)
15 פלפלים חריפים
½ כף מלח בישול
½ כף כמון
½ כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כף פפריקה (רצוי חריפה)
1 כף אורגנו טרי או 2 כפיות תבלין לפיצה
8 שיני שום קלופות ומחוצות
1 כף שמן תירס
אופן ההכנה
1. מכניסים את העוף, לקערה גדולה מהעוף.
2. קוצצים את הפלפלים החריפים במעבד מזון ומוסיפים לקערה את האורגנו שיני השום והמלח
3. מוסיפים את הבירה מערבבים ומעסים היטב
4. מכסים בניילון נצמד ומכניסים ללילה למקרר
למחרת:
5. מעבירים את העוף ללא הנוזלים לסיר בישול איטי ומורחים כמון,פלפל שחור,פפריקה
ומעט מלח גס
6. מוציאים מקערת המשרה את כל הפלפלים ושיני השום ומורחים אותם היטב על העוף
מבפנים ומבחוץ
7. מבשלים ,ללא נוזלים, כ 3 שעות בסיר בישול איטי או שעתיים ומחצה על אש הכי קטנה
על הגז
8. לקבלת השחמה קלה ניתן להעביר את העוף לתנור שחומם ל-250°c ל 20 דקות
9. מניחים על צלחת הגשה עם כל הפלפלים ובירה צוננת ליד.
10. מתקשרים ל102 להזמנת מכבי אש
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מקסיכו
שתף את המתכון