חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף מתוק ברוטב דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף מתוק ברוטב דובדבנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנות ירכי עוף עם העור
תערובת של:פפריקה מתוקה,פפריקה חריפה, אורגנו, רוזמרין יבש,1 כף סוכר חום,
מלח, פלפל לבן
4-5 יח' בטטה
לרוטב: 2 וחצי כוסות סוכר, צנצנת שימורי דובדבנים,1 כוס יין אדום, 1 כוס חומץ, 1 פלפל
חריף קצוץ, כוסברה קצוצה,1 כף אבקת שום,מעט פלפל שחור, 1 כף אבקת מרק,2 כוסות מים,
1/2 כוס קורנפלור
אופן ההכנה
1. מסדרים את העופות בתבנית, מפזרים עליה את תערובת התבלינים, מלח ופלפל לבן
2. אופים בתנור בחום 170 מעלות ל- 20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
3. זורקים את הנוזל מהעוף.
4. להכנת הרוטב: מבשלים כוס מים עם 2 וחצי כוסות סוכר עד לקבלת צבע צהוב (קרמל). להוסיף את רוטב הדובדובנים ללא הפרי לקרמל + כוס יין+חומץ ומבשלים על אש נמוכה כ- 5 דקות. מוסיפים פלפל חריף קצוץ,פלפל שחור, אבקת מרק,ועוד 1/2 כוס מים, מלח ואת הדובדבנים, מבשלים במשך כ- 1/2 שעה על להבה נמוכה. בנפרד ממיסים 2 כפות גדושות קורנפולור בכוס מים ושופכים לתוך הרוטב על להבה גבוהה עד לקבלת סמיכות.
5. מכניסים את העוף לתבנית מוסיפים בטטות חתוכות לרבעים את הרוטב שופכים מעל מכסים בנייר אלומניום ואופים בתנור במשך כ- שעה.
מגיש: lanah31
מקור:
שתף את המתכון