הוראות הכנה
מרכיבים
המרכיבים המוכנים מראש בנפרד:
200 גרם נתחי חזה עוף מבושל מראש
חופן גזר חתוך לקוביות , מבושל מראש.
מרכיבים אחרים, מוכנים מראש ללא בישול:
100 גרם תערובת פירות יבשים חתוכים לרצועות (משמשים, תאנים, תמרים בננות)
חופן בצל ירוק חתוך גס (החלק הירוק)
1 כף בצל לבן חתוך גס
חופן פטריות שמפיניון, חתוכות גס
חופן פלפלים (אדום, ירוק) חתוכים לרצועות
1 כפית סוכר
1 כף סויה
1 כף רוטב צדפות
קורט פלפל שחור גרוס
½ כפית שמן שומשום
1 כפית שום כתוש
1 כפית קורנפלור מהול במים
1 כף שמן סויה
½ כפית פלפל שאטה חריף, טחון
1 כף עלי בזיליקום מטוגנות קלות בשמן עמוק
אופן ההכנה
לחמם שמן בווק. להוסיף את הפירות והירקות היבשים ולערבב. להוסיף את התבלינים ומעט מים או ציר עוף.
לבשל בהקפצה 2-3 דקות ולהגיש מיד.
מגיש:
מקור: השף פריצ'ה פרסטאטונג
שתף את המתכון