הוראות הכנה
מרכיבים
פטרוזיליה
גרדת 2 לימונים
3 שיני שום
מלח גס, פלפל
עוף שלם עם עור / חתוך
אופן ההכנה
חותכים היטב את הפטרוזיליה, מוסיפים גרדת לימונים.
מועכים את השום עם סכין, מקלפים וחותכים,
מוסיפים מלח גס לשום החתוך ומועכים את השום והמלח הגס ביחד,
המלח עוזר למעוך את השום, מוסיפים פלפל חריף ומועכים.
מוסיפים לפטרוזיליה וחותכים הכל שוב.
מוסיפים מלח ופלפל.
שמן זית.
מערבבים.
מכניסים את התערובת בין העור לעוף, סביב.
מורחים את העוף בתערובת היטב.
סוגרים את העוף (משחימים סביב במחבט עם שמן זית).
מכניסים לתנור שחומר ל- 300 מעלות בכדי לסגור את העוף.
ואז מורידים את החום ל- 230 מעלות עד 40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון