חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף/עופיון ממולא במילוי בשר ואורז בסגנון מצרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ממולא שהוא מעדן אמיתי שוה את ההשקעה
עוף/עופיון ממולא במילוי בשר ואורז בסגנון מצרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ממולא שהוא מעדן אמיתי שוה את ההשקעה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 - עוף או 6 עופיונים
למילוי
400 גרם בשר טחון
350 גרם אורז מסונן
1/2 חבילת שמיר
1/2 חבילת פטרוזיליה
1 בצל גדול
4 כפות שמן
1 קופסא רסק עגבניות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית שטוחה של פלפל שחור
מלח לפי הטעם.
1 כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
לעוף
1. משמנים היטב את העוף בתערובת שמן מלח פלפל שחור ופפריקה מתוקה ומעט כמון
למילוי
1. בסיר עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות
2. מוסיפים האורז תוך עירבוב ומטגנים עוד 5 דקות
3. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד כ 2 דקות
4. מוסיפים את הרסק ומטגנים עוד כ 2 דקות
5. מוסיפים מים עם אבקת העוף עד שיכסו את האורז ועוד כ 2 ס"מ
6. מבשלים כ 12 דקות (חצי מוכן) על אש קטנה ומשהים עם מכסה סגור עוד 5 דקות
7. מערבבים את האורז עם הבשר, מוסיפים את השמיר, פטרוזיליה.
8. מערבבים היטב. וממלאים את העוף / עופיונים סוגרים בעזרת קיסמים
(מומלץ להוסיף 2 כפות צנובר קלוי)
את יתרת המילוי מכניסים לשקית קוקי או לכיס מרדיד אלומיניום עם מעט מים
9. מסדרים על תבנית את העוף או העופיונים ואת שקית הקוקי ניתן להוסיף תפוחי אדמה
ששומנו במעט פפריקה מלח ופלפל שחור עוטפים הכל בנייר אלומיניום
10. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לשעה ומחצה
11. מסירים את הרדדיד מעל התבנית וממשיכים לאפות עד השחמה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מסעדת זיתון קהיר
שתף את המתכון