חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם זיתים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם טעם של עוד...
עוף עם זיתים בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם טעם של עוד...
הוראות הכנה
מרכיבים
5 כרעי עוף, חצויות
3 בצלים קצוצים
5 שיני שום ,קצוצות
קופסת רסק עגבניות גדולה
קופסת זיתים פרוסים ,מסוננים ושטופים..
חצי כוס מים
מלח
1 כף פפריקה מתוקה
3 כפות חומץ טבעי
כפית כמון
וכפית סוכר
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל-200°c.
מטגנים במעט שמן חם את חלקי העוף. מוציאים ושמים בתבנית האפייה. בשמן הנותר מטגנים את הבצל והשום לשקיפות. מוסיפים את הרסק מרתיחים פעם אחת עד שמבעבע ,מתבלים מוסיפים את הזיתים והמים מרתיחים עוד 10 דקות ומכבים...
יוצקים את הרוטב שבושל על כל חלקי העוף מכסים ברדיד אלומיניום
ואופים שעה ורבע (200°c). פותחים את התנור מסירים את הרדיד וממשיכים לצלות עוד כ-20 דקות להשחמה קלה..
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון