הוראות הכנה
מרכיבים
8 חלקי עוף נקיים ללא העור
3 עגבניות
3 לימונים
10שיניים של שום
חצי קילו זייתים מגולענים
4 גבעלי סלארי
תבלינים:1 כפית קארי. 1כף פפריקה. 1כפית פלפל שחור1.כפית מלח.1 כף אבקת מרק
אופן ההכנה
במחבת חמה בכף שמן מטגנים קלות את העוף עד להשחמה
בתוך סיר רחב מכניסים את העוף
מעל את שיני השום
את הזייתים ללא מים
מעל את העגבניות לאחר שקילפנו את קליפתן וחתחנו אותן לפרוסות דקות
מעל את הלמונים שקלפנו את קליפתן וחתחנו לפרוסות דקות
מעל את עלי הסלארי
הבאנו לרתיחה .לוקחים את כל התבלינים בתוך כוס מערבבים מוסיפים מים חמים
ואז מפזרים מלמעלה את כל הנוזלים{התבלינים}
מנמיחים את האש 50 דקות והאוכל מוכן בתאבון....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון