הוראות הכנה
מרכיבים
עוף בינוני חתוך ל- 10.
לימון
שמן זית
מלח ופלפל
שיני שום
150 מ"ל יין לבן
עלי טימין טרי
אופן ההכנה
מסדרים בתבנית את חתיכות העוף
חותכים לימון לחתיכות ומפזרים בתבנית
מפזרים חופן עלי טימין טריים
3 כפות שמן זית
150 מ"ל יין לבן טוב
מפזרים חופן שיני שום עם הקליפה
מוסיפים מלח ופלפל
מערבבים הכל בתבנית היטב.
מכסים ברדיד אלומיניום.
מכניסים לתנור למשך שעתיים בחום נמוך - 160 מעלות.
לאחר שעתיים מסירים את רדיד האלומיניום וצולים למשך 45 דק' ב- בדרגה 6 - 170 מעלות בכדי שהעוף ישחים.
מגיש:
מקור: נייג'לה
שתף את המתכון