הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 חתיכות עוף
2 בצלים גדולים חתוך לרצועות
תבלינים :מעט מלח עוף מעט פלפל שחור,מעט כורכום
41 חבילת מרגרינה מומסת.
1 כפית קינמון
2 כוסות שזיפים יבשים
21 כוס דבש
21 כוס שקדים שלמים, מושרים במים במשך הלילה. קלופים ומטוגנים במעט שמן.
אופן ההכנה
מתבלים את העוף במלח ופלפל השחור ומעט כורכום
מטגנים את העוף ברבע חבילת המרגרינה מזהיבים ומוציאים את העוף.
באות שמן מטנים את הבצל עד שיזהיבו.
מוסיפים לבצל המטוגן את העוף, מפזרים 1 כפית קינמון,והדבש מביאים לרתיחה,מכסים במים בגובה העוף ומבשלים על אש קטנה במשך כ-30 דקות,עד להתרככות העוף.
מוסיפים את השזיפים ומבשלים עוד 15 דקות.
מוציאים לצלחת הגשה עם מעט רוטב, ומפזרים מעל את השקדים המלובנים [שהושרו במים סוננו וטוגנו].
בתאבון
מגיש:
מקור: מבית אמא
שתף את המתכון