הוראות הכנה
מרכיבים
6 חלקי עוף ירכיים, שוקיים או כרעיים
2 כוסות אורז
2 כוסות מים רותחים
3 כפות רסק עגבניות
מרינאדה:
1/4 כוס לימון
1 כפית סוכר חום
2 כפות דבש
1/4 כוס שמן זית
1/3 צנצנת פסטו- כוסברה
2 כפות רוטב צילי
3 כפות רוטב סויה
4 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
להשרות את חלקי העוף במרינאדה מינימום 3 שעות.
לשטוף את האורז, להוסיף לו כף מחוקה מלח, כף פסטו כוסברה ולבשל אותו חצי בישול
לשטח את האורז בתבנית מתאימה ולהניח עליו את חלקי העוף לצקת את רוטב המרינאדה
על החלקי העוף (כדאי להכניס את הרוטב ,בעזרת כפית, מתחת לעור של חלקי העוף).
לאפות 1-11/2 שעות מכוסה בנייר אלומיניום וכ-20דקות ללא כיסוי (עד שחלקי העוף מקבלים צבע יפה)
כדאי לבדוק אם יש צורך בתוספת נוזלים לאורז, כאשר מסירים את נייר האלומיניום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון