הוראות הכנה
מרכיבים
8 כרעיים או קילו כנפיים
3 שיני שום כתושות
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
2 כפיות פפריקה חריפה
1 כף אריסה
1 כף מיונז
לזיגוג
לעצלנים : רוטב חמוץ מתוק
או
1 כף קטשופ
1 כף מחוקה פפריקה
1 כף טבסקו
1 כפית פלפל שחור
2 כפות חומץ שרי או חומץ אורז
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים היטב את חומרי המישרה
2. מכניסים לקערה את חלקי העוף ומעסים הכל יחדיו.
3. מכסים בנילון נצמד ושולחים למקרר ל 3 שעות לפחות
4. מחממים גריל פחמים שלא יהיה לוהט מדי או אש בינונית למצלית
5. מניחים את חלקי העוף על הרשת וכשהם משחימים כמהה הופכים
6. צולים והופכים כדי שלא יכרך כ 45 דקות
7. מורידים מהגריל או המצלית ועורמים לצלחת הגשה
8. לזיגוג מערבבים את חומרי הזיגוג ומברישים על חלקי העוף
מגיש:
מקור: שף גון ארהב
שתף את המתכון