הוראות הכנה
מרכיבים
עוף שלם/ כרעיים/ כנפיים/שוקיים.
¾ כוס שמן
½1 כפות מיונז
½ כף פפריקה,
1 כפית מלח,
½1 כפיות פלפל שחור טחון,
½1 כפיות כמון,
קצת יותר מ½ כף אבקת שום.
אפשרות- פירורי לחם.
אפשר להוסיף תפו''א ובטטה.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
שמים בקערה את השמן והתבלינים ומערבבים היטב שלא יהיו גושים קטנים.
מורחים על העוף.
לוקחים את המיונז ומורחים מעל ומפזרים פירורי לחם.
מכניסים לתנור (180°c) וצולים 40 דקות.
משאירים 10 דקות נוספות אחרי סיום הצליה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: בית
שתף את המתכון