הוראות הכנה
מרכיבים
1 פח של חמוצים עם מכסה שעדיין פתוח אבל לא מוסר לחלוטין
גחלים לוחשות עד לרבע מגובה הפח
1 עוף שלם רצוי מספר 3
3 תפוא"ד קטנים קלופים וחצואיים
1/8 כוס שמן שומשום
כפית גינגר טרי
1/8 כוס רוטב סויה
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית צילי
1 כפית סוכר חום דמררה
מעט מלח
מעט רוזמרין
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומ רי התבלין עם שמן השומשום
1. מערבבים את התפוא"ד בחומרי התבלין וממלאים את בטן העוף
2. מושכים היטב את העוף ביתרת התבלינים והשמן
3. אורזים הכל בנייר אלומיניום כפול
4. מניחים את כל הכבודה בתוך הפח עם הגחלים הלוהטות וסוגרים את המכסה ומשאירים פתח
לא גדול למיחזור אויר לחצי שעה והופכים לעוד חצי שעה
בודקים עם הכל מוכן וזוללים מעדן אמיתי
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון