חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף צלוי בגחלים לוחשות יחודי לל"ג בעומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף צלוי בגחלים לוחשות יחודי לל"ג בעומר למבוגרים שביננו בא לכם לאכול משהו מדהים נסו
עוף צלוי בגחלים לוחשות יחודי לל"ג בעומר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף צלוי בגחלים לוחשות יחודי לל"ג בעומר למבוגרים שביננו בא לכם לאכול משהו מדהים נסו
הוראות הכנה
מרכיבים
1 פח של חמוצים עם מכסה שעדיין פתוח אבל לא מוסר לחלוטין
גחלים לוחשות עד לרבע מגובה הפח
1 עוף שלם רצוי מספר 3
3 תפוא"ד קטנים קלופים וחצואיים
1/8 כוס שמן שומשום
כפית גינגר טרי
1/8 כוס רוטב סויה
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית צילי
1 כפית סוכר חום דמררה
מעט מלח
מעט רוזמרין
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומ רי התבלין עם שמן השומשום
1. מערבבים את התפוא"ד בחומרי התבלין וממלאים את בטן העוף
2. מושכים היטב את העוף ביתרת התבלינים והשמן
3. אורזים הכל בנייר אלומיניום כפול
4. מניחים את כל הכבודה בתוך הפח עם הגחלים הלוהטות וסוגרים את המכסה ומשאירים פתח
לא גדול למיחזור אויר לחצי שעה והופכים לעוד חצי שעה
בודקים עם הכל מוכן וזוללים מעדן אמיתי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון