הוראות הכנה
מרכיבים
נתחי חזה עוף, נתן גם פרגיות.
שן שום חתוכה דק
לימון סחוט
אופן ההכנה
מכניסים לשקית את נתחי העוף
להכנת המרינדה:
מוסיפים לימון סחוט, שמן זית ושן שום חתוכה דק.
מוציאים את האוויר מהשקית ןסוגרים אותה היטב.
מנערים היטב.
דופקים על השקית מעט עם הידים (מצויין לשחרור מתחים).
משרים במרינדה למשך 10 דק'.
צולים על גריל חם מאוד למשך 10 דק', 5 דק' בכל צד. (אין צורך להוסיף שמן על הגריל).
מומלץ לצלות 5 דק' בצד ראשון ו- 4 דק' בצד שני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון