הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי עוף לפי הסועדים
1 בצל גדול לפרוסות דקות
1 כרישה לפרוסות.
1 פלפל אדום וירוק (לא חריף) לרצועות
2 גזרים חתוך ל 3 חתיכות.
3 תפו"א לרבעים
2 עגבניות חתוך לשישיות.
7 שיני שום לקוביות
2 כפיות פפריקה מעושנת
1 כף גדושה אבקת מרק
1 כף חרדל
חצי כוס מים או יין לבן
חצי כפית סוכר או ממתיק לאיזון החומציות של העגבנייה.
פלפל שחור - מעט.
פטרוזיליה קצוצה ל 10 דקות לפזר לפני סיום הבישול.
אופן ההכנה
מטגנים את העוף לסגירה בסיר, (קצת השחמה)מכניסים לכלי שניתן להכניס לתנור עם כל החומרים.
בחום של 190 למשך כמעט שעה. צריך שתהיה כרמליזציה בין הבצל לחרדל ולעגבניות.
10 דקות לפני הסוף תוך כדי ביקורת וריענון התוכן בבישול לפזר פטרוזיליה ולתת לה
להוסיף את טעמה בדקות האחרונות.
נהדר עם פתיתים,אורז. חם בחורף. בכל עונה.
בתיאבון ובכייף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון