הוראות הכנה
מרכיבים
8 נתחי עוף
1 בצל חתוך לשמיניות
5 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
2 גזרים חתוכים לטבעות אלכסוניות
לרוטב:
קצת יותר מ-1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום כתושות
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
1 כף פפריקה מעושנת
טימין יבש
פטרוזיליה טריה קצוצה
אופן ההכנה
להניח את העוף בתבנית אפיה ולסדר את הירקות.
לערבב את המצרכים בקערית קטנה , לרוטב ולצקת על העוף והירקות.
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור למשך שעה בחום 200°c, לאחר שעה להסיר
את נייר הכסף ולהמשיך לבשל עוד כחצי שעה, להפוך את נתחי העוף פעם אחת במהלך
הבישול.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון