חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף (שוקיים) בחמאת בוטנים ואגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן אמיתי כדאי
עוף (שוקיים) בחמאת בוטנים ואגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן אמיתי כדאי
הוראות הכנה
מרכיבים
12 שוקי עוף
3 כפות שמן
2 שיני שום כתושים
5 כפות חמאת בוטנים עם חלקי בוטנים
2 כפות דבש
חצי כוס יין אדום יבש
3 כפות רוטב סויה
1 כפית רוטב צ'ילי תאילנדי חריף
1.5 כפות צילי מתוק
150 ג"ר אגוזי מלך
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מחמים תנור ל-180 מעלות
2. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את השוקיים להזהבה
3. שמים את השוקיים בתוך תבנית בה הם יאפו.
4. יוצקים למחבת את כל החומרים ומרתיחים
5. יוצקים את הרוטב על השוקיים ואופים כ-40 דקות.
6. מפזרים כ150 גר' אגוזי מלך .
7. אופים כשעה בחום בינוני .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: דוריתי
שתף את המתכון