הוראות הכנה
מרכיבים
12 שוקי עוף
3 כפות שמן
2 שיני שום כתושים
5 כפות חמאת בוטנים עם חלקי בוטנים
2 כפות דבש
חצי כוס יין אדום יבש
3 כפות רוטב סויה
1 כפית רוטב צ'ילי תאילנדי חריף
1.5 כפות צילי מתוק
150 ג"ר אגוזי מלך
מלח פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מחמים תנור ל-180 מעלות
2. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את השוקיים להזהבה
3. שמים את השוקיים בתוך תבנית בה הם יאפו.
4. יוצקים למחבת את כל החומרים ומרתיחים
5. יוצקים את הרוטב על השוקיים ואופים כ-40 דקות.
6. מפזרים כ150 גר' אגוזי מלך .
7. אופים כשעה בחום בינוני .
מגיש:
מקור: דוריתי
שתף את המתכון