הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם
בצל קצוץ
5-6 שיני שום כתוש
1 כוס יין לבן
מלח, פלפל
1 כף אבקת מרק עוף
פפריקה - למרוח את העוף מבפנים ומבחוץ
אופן ההכנה
לשים בסיר לחץ בצל קצוץ (ללא שמן!!) ומעל לפזר שיני שום כתוש.
להניח על הבצל והשום עוף שלם מתובל במלח ופלפל ובפפריקה.
לשפוך מסביב לעוף 1 כוס יין לבן + 1/2 כוס מים.
לפזר מסביב אבקת מרק עוף ומעט על העוף עצמו.
מרגע יציאת הלחץ לבשל 20 דקות בדיוק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון