הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
עוף שלם
3 כפות שמן סויה
1 כפית שמן שומשום
שורש ג'ינג'ר בינוני קצוץ
3 ראשי שום חצויים
אם רוצים אפשר להוסיף גם 2-3 תפוחי אדמה ו/או בצלים
חתוכים
1קופסאת שימורים 5 ק"ג
אופן ההכנה
הוראות הכנה:
מושחים את העוף בחלקו החיצוני והפנימי בשמן השומשום
והסויה.
מכניסים את כל המרכיבים לחלל בטן העוף (תפוחי אדמה ובצלים לפי
בחירה)ועוטפים בנייר אלומיניום מניחים את העוף בתוך קופסת שימורי
זיתים גדולה שיכולה להכילו. מכסים בנייר כסף ומניחים על הגחלים
למשך שעה. אחרי שעה בודקים אם צלוי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון