הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות
2 כפות ריחן יבש מושרה במים חמים ל30 דקות [ 3 כפות מים רותחים ]
3 כפות רוטב סויה
כף חומץ תפוחים
כף מיץ תפוזים
3 כפות שמן
6 שיני שום קצוצים דק
כפיתפלפל צ'לי חריף
2 כפיות סוכר חום
אופן ההכנה
לערבב את הסויה החומץ מיץ התפוזים
מחממים מחבת כבדה או ווק יוצקים מעט שמן מוסיפים את השום מטגנים כ 15 שניות מוסיפים את הפלפל לעוד 10 שניות טיגון מוסיפיםאת הריחן והמיםומערבבים קלות
מוסיפים את העוף והסוכר ומערבבים לבישול של 2 דקות
מוסיפים את רוטב הסויה בוחשים למשך כ 10 שניות מעבירים לצלחת הגשה על מצא אורז לבן
בתאבון
מגיש:
מקור: קרן
שתף את המתכון