חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עופיון ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עופיון ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 עופיונים
1 תפוח אדמה מגורר
1 גזר מגור
1 בצל שאלוט פרוס דק
1 פטרייה חצויה ופרוסה דק
מעט שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת. מקפיצים קלות את השאלוט עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות, תפוח האדמה, הגזר ומעט מלח ופלפל ומטגנים קלות עד להתרככות כל המרכיבים. ממליחים ומפלפלים את תוכנו של כל עופיון. ממלאים כל עופיון במחצית כמות הירקות מהמחבת. ממליחים את העופיונים מבחוץ ומברישים אותם במעט שמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כשעה (כאשר דואגים להפוך אותם אחרי כארבעים דקות).
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון