הוראות הכנה
מרכיבים
2 עופיונים
1 תפוח אדמה מגורר
1 גזר מגור
1 בצל שאלוט פרוס דק
1 פטרייה חצויה ופרוסה דק
מעט שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן זית במחבת. מקפיצים קלות את השאלוט עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות, תפוח האדמה, הגזר ומעט מלח ופלפל ומטגנים קלות עד להתרככות כל המרכיבים. ממליחים ומפלפלים את תוכנו של כל עופיון. ממלאים כל עופיון במחצית כמות הירקות מהמחבת. ממליחים את העופיונים מבחוץ ומברישים אותם במעט שמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות למשך כשעה (כאשר דואגים להפוך אותם אחרי כארבעים דקות).
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון