חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עופיונים בזיגוג הדרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מתוך על השולחן. ניתן לעשות גם עם כרעי עוף רגילים. br brניסיתי ויצא מדהים.
עופיונים בזיגוג הדרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון מתוך על השולחן. ניתן לעשות גם עם כרעי עוף רגילים. br brניסיתי ויצא מדהים.
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1/3 כוס מיץ לימון סחוט טרי
1/4 כוס רוטב סויה
2 כפות זנגוויל טרי טחון
גרירה מתפוז אחד
3 שיני שום כתושות
1/4 כוס ליקר גרנד מרנייה
4 עופיונים (במשקל 400 גרם כל אחד)
4 כפות חמאה או מרגרינה
3 כפות חומץ (רצוי תפוחים)
3 כפות חרדל
1/2 כוס דבש
אופן ההכנה
1. מערבבים את מיצי ההדרים עם זנגוויל, סויה, גרירת תפוז וליקר ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
2. יוצקים מעט מהמשרה לחלל הבטן של העופיונים. יוצקים את יתרת המשרה על העופות.
3. משרים במשך שעתיים במקרר. מדי פעם הופכים את העופות.
4. מנגבים היטב את העופות (שומרים את הנוזלים). משפשפים בחמאה או מרגרינה ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות. מדי פעם מברישים את העופות במיצים הניגרים בעת האפיה.
5. בינתיים יוצקים את המשרה לסיר קטן, מוסיפים את החומץ, הדבש, החרדל ואת יתרת הליקר. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה, עד שהרוטב מסמיך.
6.מורידים את החום בתנור ל-180, יוצקים את הרוטב על העופות וממשיכים לצלות עוד 15 דקות או עד שהעופיונים מוכנים.
מגיש: becbec
מקור: על השולחן
שתף את המתכון