חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עופיונים בעלי גפן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עופיונים בעלי גפן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 עלי גפן טריים או משומרים
6 עופיונים
6 בצלצלים קלופים שלמים
6 שיפודי עץ מושרים במים
קליפה מגוררת מלימון אחד
1 כף מרג'ורן/בהרט
מלח
פלפל טחון טרי
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. עלי גפן טריים - להשרות במים רותחים לדקה, להוציא ולשטוף במים קרים.
עלי גפן משומרים - לשטוף במים פושרים.
2. מחממים מראש תנור לחום 175 מעלות. ממלאים כל עופיון בבצל ועוטפים בעלה גפן. מחזקים עלי גפן לעופיון עם שיפוד עץ.
3. שמים עופיונים בתבנית ומפזרים קליפת לימון מגוררת, תבלינים, מלח, פלפל ו-2 כפות שמן זית.
4. אופים 30-40 דקות עד השחמה.
מגיש: KerenAfik
מקור:
שתף את המתכון