חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עלי מנגולד או תרד ותפו"א בסגנון הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עלי מנגולד או תרד ותפו"א בסגנון הודי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
700 - 600‏ גרם תפוחי אדמה קטנים
5 כפות שמן חמניות
1 כפית זרעי כמון שלמים
1 כפית זרעי קצח
11/2 כוסות עלי מנגולד או תרד קצוצים גס
1/4 כפית פלפל אדום חריף או פפריקה
1/2כפית כורכום
1 כפית מלח
1 כפית גרם מסלה או אבקת קרי (לא הכרחי)
פלחי לימון
אופן ההכנה
מקרצפים את תפו"א, ומבשלים אותם במעט מים בקליפתם, עד שהם רכים אך לא רכים מדי.
מסננים, מצננים וחותכים לקוביות בלי לקלף.
בסיר בינוני או במחבת עם מכסה, מחממים שמן או שמן וחמאה ביחד, ומטגנים את תפוחי האדמה עד שמתחילים להזהיב. מוצאים עם כף מחוררת, ושמים בצד. מוסיפים את זרעי הכמון והקצח, ומטגנים בעירבוב כדקה אחת. מוסיפים את המנגולד או התרד, פפריקה, כורכום ומעט מים, מכסים ומבשלים על אש בינונית- קטנה כ- 8 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, מלח וגרם מסלה, מחממים, ומגישים עם פלחי לימון.
מגיש: קיבי
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון