הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה עלי סיגר (כ-20 דפים)
3-4 חבילות של גבינת עיזים בגליל (פרומעז)
שמן לטיגון עמוק
5 פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
20 פרוסות קטנות של גבינת פרמזן
מעט מלח ופלפל
אופן ההכנה
חותכים את גלילי גבינת העיזים לפרוסות בעובי של ½2 ס"מ. במרכז כל עלה סיגר מניחים פרוסת גבינת עיזים, מכסים במעט פטריות ובפרוסת גבינת פרמזן. ממליחים מעט ומפלפלים מעט. סוגרים את העלה כמו מעטפה וכך חוזרים על הפעולה עם יתר העלים.
מטגנים בסיר קטן עם שמן עמוק את מעטפות העלים כשתי דקות מכל צד או עד לקבלת צבע זהוב יפה.
מגישים חם עם סלט ירוק קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון