חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עלי שוקולד לקישוט עוגות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רעיון נהדר לקישוט עוגות ניתן לביצוע בכל אחד מסוגי השוקולד (לבן, מריר, חלב) וכל אחד מהן מעניק גוון אחר לעלים לבחור את צבע העלה(השוקולד) בהתאם לצבע השכבה העליונה בעוגה ניתן להשתמש במספר צבעים(עלים משוקולדים שונים)על אותה עוגה
עלי שוקולד לקישוט עוגות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רעיון נהדר לקישוט עוגות ניתן לביצוע בכל אחד מסוגי השוקולד (לבן, מריר, חלב) וכל אחד מהן מעניק גוון אחר לעלים לבחור את צבע העלה(השוקולד) בהתאם לצבע השכבה העליונה בעוגה ניתן להשתמש במספר צבעים(עלים משוקולדים שונים)על אותה עוגה
הוראות הכנה
מרכיבים
קוטפים 30 עלים לא מרוססים (למשל עלי ורד) בגודל בינוני יציבים מספיק כדי
לשאת את השוקולד שנמרח עליהם , לא דקיקים ולא עבים מידי.
שמים את העלים בקערת מים וסבון כליפ ומנקים בעדינות. שוטפים ומיבשים במגבת נייר
שמים כ-30 גרם קוביות שוקולד בצלוחית מתאימה ומכניסים להמסה במיקרו
בכפים או במברשת מורחים את העלים על צידם האחורי (עם הורידים הבולטים)
מניחים את העלים בצלחת עם שכבת השוקולד למעלה ומכניסים למקפיא כשעה
מוציאים וקולפים את העלים הירוקים מעלי השוקולד (במהירות כי השוקולד נמס)
שומרים במקרר בכלי אטום ומוציאים ומקשטים את העוגה לפני ההגשה
מגיש: שרון שני
מקור: לא זכור
שתף את המתכון