הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנגו גדולים ובשלים למדי מקולפים וחתוכים ללא גרעין
2 כפות מיץ לימון , 2 כפןת מלח , 2 כפות חומץ טבעי , 2 כפות בהרט עמבה , 2 כפות סוכר
2 כפות כורכום , 2 לימונים עם קליפה דקה חתוכים לפרוסות דקות ,6 שיני שום פרוסות דק
פלפל חריף אדום, 2 כפות חילבה טחון , כוס מים
אופן ההכנה
משרים את המנגו בלימון ל5 דקות מוצאים וסוחטים קלות מורחים במלח ומשך לילה
מערבבים את כל שאר החומרים בצנצנת מוסיפים את המנגו סוגרים את הצנצנת למשך שבוע
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון