חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עמבה בסיסית
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עמבה בסיסית
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנגו גדולים ובשלים למדי מקולפים וחתוכים ללא גרעין
2 כפות מיץ לימון , 2 כפןת מלח , 2 כפות חומץ טבעי , 2 כפות בהרט עמבה , 2 כפות סוכר
2 כפות כורכום , 2 לימונים עם קליפה דקה חתוכים לפרוסות דקות ,6 שיני שום פרוסות דק
פלפל חריף אדום, 2 כפות חילבה טחון , כוס מים
אופן ההכנה
משרים את המנגו בלימון ל5 דקות מוצאים וסוחטים קלות מורחים במלח ומשך לילה
מערבבים את כל שאר החומרים בצנצנת מוסיפים את המנגו סוגרים את הצנצנת למשך שבוע
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון