חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאאייה פירות ים ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם אורז וירקות br
פאאייה פירות ים ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף עם אורז וירקות br
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן זית
1 בצל בינוני
1 כרישה בינונית
1 גזר
1 עגבנייה, חתוכה גס
6 זרועות סרטן
קורט שערות זעפרן
2 כפות שום טרי, מרוסק
כפית מלח
כפית צ'ילי
2 כפות עגבניות מיובשות
100 גר' בייקון, קצוץ
100 גר' פילה לבן
100גר' מולים שחורים
100 גר' בייבי שרימפס
½1 כוסות אורז ספרדי עגול
2 פלפלים קלויים, קלופים וטחונים
¾1 כוסות ציר דגים
¼ כוס פסטיס
2 כפות מיץ לימון
חופן פטרוזיליה, קצוצה
חופן בצל ירוק, קצוץ
100 גר' טבעות קלמארי
100 גר' שרימפס
אופן ההכנה
1. מחממים שמן זית במחבת ברזל שטוחה ורחבה, ומטגנים את הבצל, הכרישה, הגזר
והעגבניות כ- 2 דקות על אש בינונית.
2. מוסיפים את הסרטן ומטגנים 2 דקות תוך כדי ערבוב. מפוררים פנימה חצי מכמות הזעפרן
3. מתבלים בשום, מלח, צ'ילי ועגבניות מיובשות .
4. מוסיפים בייקון, פילה, מולים, בייבי שרימפס ואורז, ומטגנים עד הזהבה.
5. מוסיפים פלפלים, ציר דגים ושארית הזעפרן. מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות עד
שהאורז מוכן
6. מזלפים מעל פסטיס ומיץ לימון, בוזקים פטרוזיליה ובצל ירוק, ומוסיפים את הקלמארי
והשרימפס. מבשלים עד שהשרימפס מאדימים, טועמים ומתקנים תיבול. מגישים הישר עם
המחבת
7. בתיאבון!
מגיש: סיטרין
מקור: מנה של השף חי דוד, תהל, עשירה ברכיבים ובטעמים כמו שרק הספרדים יודעים להכין
שתף את המתכון