חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאטה כבד עוף - קצת אחרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ראיתי בערוץ האוכל את גארי רודס מכין את זה, ולמרות שהכבדים יועדו למנה אחרת לגמרי, לא יכולתי שלא להכין את זה. נרשמה התעלפות רבתי.
פאטה כבד עוף - קצת אחרת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ראיתי בערוץ האוכל את גארי רודס מכין את זה, ולמרות שהכבדים יועדו למנה אחרת לגמרי, לא יכולתי שלא להכין את זה. נרשמה התעלפות רבתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 ק"ג כבדי עוף, עדיפות לבהירים יותר.
חבילת חמאה פרזידנט.
250 סמ"ק שמנת לקצפת
מלח, פלפל
כף אחת קואנטרו או פורט או שרי ברנדי
פטריית כמהין שחורה לגירור מלמעלה - לא חובה בכלל (במקרה היתה לי)
אופן ההכנה
מרתיחים סיר עם מים. כשרתח, מנמיכים את האש, לרתיחה עדינה ומכניסים פנימה את הכבדים לשתיים עד שלוש דקות בלבד!!!
מוציאים את הכבדים, ומצננים אותם תחת מי ברז להפסקת תהליך הבישול. אנחנו רוצים את הכבדים חצי נאים.
מכניסים את הכבדים לקערת מעבד המזון, מוסיפים את החמאה ומעבדים למחית.
מוסיפים את השמנת וממשיכים לעבד למחית חלקה ככל האפשר.
מתבלים במלח ופלפל בעדינות, ומוסיפים את האלכוהול. שוב עיבוד.
את המסה מעבירים לתבנית שצופתה בניילון נצמד, ומכניסים למקרר.
מגישים קר.
מגיש: גן-עדן
מקור: בהשראת גארי רודס
שתף את המתכון