הוראות הכנה
מרכיבים
¼1 ק"ג כבדי עוף, עדיפות לבהירים יותר.
חבילת חמאה פרזידנט.
250 סמ"ק שמנת לקצפת
מלח, פלפל
כף אחת קואנטרו או פורט או שרי ברנדי
פטריית כמהין שחורה לגירור מלמעלה - לא חובה בכלל (במקרה היתה לי)
אופן ההכנה
מרתיחים סיר עם מים. כשרתח, מנמיכים את האש, לרתיחה עדינה ומכניסים פנימה את הכבדים לשתיים עד שלוש דקות בלבד!!!
מוציאים את הכבדים, ומצננים אותם תחת מי ברז להפסקת תהליך הבישול. אנחנו רוצים את הכבדים חצי נאים.
מכניסים את הכבדים לקערת מעבד המזון, מוסיפים את החמאה ומעבדים למחית.
מוסיפים את השמנת וממשיכים לעבד למחית חלקה ככל האפשר.
מתבלים במלח ופלפל בעדינות, ומוסיפים את האלכוהול. שוב עיבוד.
את המסה מעבירים לתבנית שצופתה בניילון נצמד, ומכניסים למקרר.
מגישים קר.
מגיש:
מקור: בהשראת גארי רודס
שתף את המתכון