חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאיה טוניסאית עם עוף או דגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפאיה מקורה בספרד אבל כמעט בכל מדינות המזרח התיכון ניתן למצוא וריאנטים של הפאיה brהפאיה היא שילוב של ירקות מאודים עם אורז מלווה בבשר, עוף, דגים ופרות ים brשילוב טעמים מדהים וארומטי
פאיה טוניסאית עם עוף או דגים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הפאיה מקורה בספרד אבל כמעט בכל מדינות המזרח התיכון ניתן למצוא וריאנטים של הפאיה brהפאיה היא שילוב של ירקות מאודים עם אורז מלווה בבשר, עוף, דגים ופרות ים brשילוב טעמים מדהים וארומטי
הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר פילה דג אנטיאס או דג קשה אחר
או
500 ג"ר פרגית עוף חתוכה
1 כוס אורז
4 כפות שמן תירס
3 עגבניות מקולפות חתוכות לקוביות
1 בצל קצוץ
3 שיני שום פרוסות
2 כוסות אפונת גינה
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל חריף קצוץ
4 בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס גבעולי סלרי קצוץ
2 גזרים פרוסים לפרוסות דקות
1 כוס פטרוזליה קצוצה או קוסברה
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
1 כפית זרעוני קוסברה (להקפיץ על מחבת עד שנפתחים)
1 כפית כוכורם אדום
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
2 כפיות מלח
1/2 כפית גינגר טחון
אופן ההכנה
1. מחממים מחבט גדול ועמוק עם השמן ומוסיפים את הבצל והעוף
ומטגנים כ 5 דקות עד לאידוי
2. מוסיפים את השום ל 3 דקות נוספות
3. מוסיפים את הגזר ושאר הירקות ומערבבים
4. מוסיפים את עלי הפטרוזליה או הקוסברה ומאדים מספר דקות
5. מטבלים בכל התבלינים ומערבבים
6. מוסיפים את האורז מערבבים ומכסים במים עד גובה התערובת ומרתיחים
7. מנמיכים להבה לקטנה מכסים במכסה ל 25 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קמיליה
שתף את המתכון