חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאייה עוף, ספרדית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאייה עוף, ספרדית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
רבע כוס שמן
כרעים
2 כוסות אורז לבן שטף ומיובש
פלפל חתוך לרצועות
בצל קצוץ
5 שיני שום חתוכות לפרוסות
כוס אפונה קפואה
כוס שעועית ירוקה קפואה
מלח פלפל וכורכום (או זעפרן אם יש- מוסיפים 5-6 שערות)
אופן ההכנה
1. מטגנים את העוף במחבת גדולה עד שמזהיב מעט מוציאים ומניחים בצד.
2. מטגנים את הבצל הפלפל והשום באותו שמן שטיגנו את העוף , עד להזהבה.
3. לוקחים תבנית עמוקה ורחבה ושמים בהם את האורז, מעליו את העוף ואת הירקות עם השמן, את האפונה והשעועית ו-5 כוסות מים.
4. מתבלים בכף מלח ,2 כפיות כרכום ופלפל לפי הטעם
5. מכניסים לתנור למשך שעה בערך, אך יש לבדוק את מצב הנוזלים מדי פעם. אם נגמרו הנוזלים והאורז עדיין קשה מוסיפים עוד מעט מים וממשיכים עוד קצת זמן.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון