הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
50 גר` קמח תפוחי אדמה
100 גר` קמח מצה מנופהקורט מלח
100 גר` מרגרינה
25 גר` אבקת סוכר
2 חלמונים75 גר` אגוזים קצוצים
למילוי:
2 שקיות סוכר וניל
50 גר` מרגרינה
225 גר` דבשמיץ מחצי לימון
150 גר` אגוזי פקאן חצויים.
אופן ההכנה
מקציפים את המרגרינה עם הסוכר והחלמונים, מוסיפים את המלח, האגוזים והקמחים עד לקבלת בצק רך.
משמנים תבנית פאי ומניחים עליה את הבצק.
למילוי:
ממיסים את המרגרינה ומוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
יוצקים את התערובת על הבצק בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ- 40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון