חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי גבינה - מסעדת דון ויטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי גבינה - מסעדת דון ויטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
תחתית:
2 כוסות פרורי ביסקויטים
130 גרם חמאה מומסת
כפית תמצית וניל
500 גרם גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כף מיץ לימון
4 ביצים
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
מעבדים במעבד מזון את הביסקויטים, מוסיפים את החמאה והוניל.
מהדקים את התערובת לתבית פאי מס' 26.
מקציפים את גבינת השמנת, הוניל, הלימון והביצים
יוצקים את התערובת על התחתית ואופים 40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני - נמוך.
מערבבים את השמנת החמוצה, אבקת הסוכר.
מורחים על פני העוגה ואופים במשך 5 דקות.
מצננים את העוגה לכמה שעות ומגישים.
אפשר להוסיף מעל פירות יער או כל סוג אחר של פרי.
מגיש: ליאת
מקור: שף ליאור גולן ממסעדת דון ויטו
שתף את המתכון