חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי גבינת רוקפור ואגוזים מלך השולחן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי רוקפור ואגוזים
פאי גבינת רוקפור ואגוזים מלך השולחן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי רוקפור ואגוזים
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
לבצק
2 כוסות קמח
150 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות
1/4 כפית מלח
1 ביצה
2 – 1 כפית מים קרים
למלית
250 גרם גבינת קולאז’ רוקפור מגוררת
150 גרם גבינת תנובה 5%
100 גרם גבינת קולאז’ קצ’קבל מגוררת
1/2 1 מכלים שמנת עמידה
1 גביע שמנת 27% ביצים
3 כפות קמח
1/2 כוס עירית קצוצה
מלח, פלפל שחור טחון
לעיטור
100 גרם אגוזי מלך
תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. שמים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומים ומעבדים לקבלת כדור בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון ניצמד ומקררים שעתיים.
2. מרדדים את הבצק, לעלה בקוטר 28 ס"מ, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית התבנית ולדפנות. מקררים חצי שעה.
3. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית ויוצקים לתבנית. אופים 20 דקות, מסדרים מעל את האגוזים, דוחפים אותם מעט פנימה לתוך המלית ואופים עוד 20 דקות עד להזהבה.
4. מצננים מעט פורסים למנות ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון