הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מצה
150 גר' חמאה קרה חתוכה
3 חלמונים
2 כפות סוכר
קורט מלח
1-2 כפות מים קרים
מילוי (אגוזים מקורמלים, רסק תפוחים ותפוחים פרוסים, פירות יער...)
אופן ההכנה
מכניסים את כל חומרי התחתית במעבד מזון עם להב פלסטיק (אפשר גם פלדה).
מעבדים בפולסים לתערובת פרורים.
מוספים את המים עד שהתערובת הופכת לכדור.
אוספים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
אפיה:
דוקרים את הבצק עם מזלג, מוסיפים את המילוי ואופים בטמפרטורה של 180 צ.
הבצק צריך 40-50 דק' אפיה.
מילוי קר שלא דורש אפיה- אופים את התחתית ללא מילוי ומוסיפים אח"כ את המילוי.
בהצלחה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון