חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי לפסח- הבסיס מותאם לפסח. המילוי- בחר מתוך אין סוף המתכונים
פאי כשר לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי לפסח- הבסיס מותאם לפסח. המילוי- בחר מתוך אין סוף המתכונים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מצה
150 גר' חמאה קרה חתוכה
3 חלמונים
2 כפות סוכר
קורט מלח
1-2 כפות מים קרים
מילוי (אגוזים מקורמלים, רסק תפוחים ותפוחים פרוסים, פירות יער...)
אופן ההכנה
מכניסים את כל חומרי התחתית במעבד מזון עם להב פלסטיק (אפשר גם פלדה).
מעבדים בפולסים לתערובת פרורים.
מוספים את המים עד שהתערובת הופכת לכדור.
אוספים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים.
אפיה:
דוקרים את הבצק עם מזלג, מוסיפים את המילוי ואופים בטמפרטורה של 180 צ.
הבצק צריך 40-50 דק' אפיה.
מילוי קר שלא דורש אפיה- אופים את התחתית ללא מילוי ומוסיפים אח"כ את המילוי.
בהצלחה
מגיש: ליאור אדלר
מקור:
שתף את המתכון