חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי פטריות ופסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי פטריות ופסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלה פטריות טריות
250 גרם איטריות רחבות
2 תיבוליות בזיליקום
2 ביצים
3/4 כוס שמנת
1 בצל חתוך לקוביות
1 כף מרגרינה בלובנד
1 כף אבקת מרק פטריות קנור
1/2 כוס גבינה קשה מגוררת
פרורי לחם
אופן ההכנה
להכניס למחבת את המרגרינה ולאדות את הבצל
להוסיף את הפיטריות החתוכות לרבים ולערבב.
להוסיף את התיבוליות ולערבב עד להמסתן.
להוסיף את אבקת המרק פיטריות ולערבב.
להוריד מהאש ולהוסיף את השמנת תוך כדי ערבוב.
לבשל את הפסטה לפי הוראות ולסנן.
להוסיף את הפסטה לתערובת, לערבב ולהוסיף את הביצים.
לשמן כלי שטוח חסין אש, להכניס את התערובת ולפזר למעלה פרורי לחם.
לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך 35 דקות.
לפזר למעלה 1/2 כוס גבינה קשה מגוררת.
* לגיוון הטעם ניתן להשתמש בתיבוליות שום ופיטרוזליה או בתיבוליות עשבי תיבול.
מגיש: מוריס
מקור: קנור
שתף את המתכון