הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלה פטריות טריות
250 גרם איטריות רחבות
2 תיבוליות בזיליקום
2 ביצים
3/4 כוס שמנת
1 בצל חתוך לקוביות
1 כף מרגרינה בלובנד
1 כף אבקת מרק פטריות קנור
1/2 כוס גבינה קשה מגוררת
פרורי לחם
אופן ההכנה
להכניס למחבת את המרגרינה ולאדות את הבצל
להוסיף את הפיטריות החתוכות לרבים ולערבב.
להוסיף את התיבוליות ולערבב עד להמסתן.
להוסיף את אבקת המרק פיטריות ולערבב.
להוריד מהאש ולהוסיף את השמנת תוך כדי ערבוב.
לבשל את הפסטה לפי הוראות ולסנן.
להוסיף את הפסטה לתערובת, לערבב ולהוסיף את הביצים.
לשמן כלי שטוח חסין אש, להכניס את התערובת ולפזר למעלה פרורי לחם.
לאפות בתנור בחום של 200 מעלות למשך 35 דקות.
לפזר למעלה 1/2 כוס גבינה קשה מגוררת.
* לגיוון הטעם ניתן להשתמש בתיבוליות שום ופיטרוזליה או בתיבוליות עשבי תיבול.
מגיש:
מקור: קנור
שתף את המתכון