הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים הדרושים לבצק:
240 גר' חמאה
4 כפות אבקת סוכר
4 כפות מים
קורט מלח
כמה טיפות מיץ לימון
3 כוסות קמח
החומרים הדרושים למלית פרג:
300 גר סוכר
360 מל חלב
300 גר פרג
2 חלמונים
קליפת לימון מגוררת
75 גר צימוקים
5 כפות פירורי ביסקוויט
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
אופן ההכנה:
1.לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק לכסות בניילון נצמדולקרר כמה
שעות במקרר.
2.לרדד הבצק בתבנית פאי , להכניס למקפיא ל10- דקות, לכסות בנייר אלומיניום
(לפזר מעט שעועית לבנה ליצרת משקולת) ולאפות כ15- דקות .
אופן הכנת המלית
1. לבשל את כל חומרי המלית עד שרותח ומבעבע ולקרר.
הרכבת העוגה ואפיה
1. לשטח המילוי על הבצק שנייר האלומיניום הוסר ממנולסדר מעל רצועות בצק
שתי וערב,למרוח ביצה ולאפות בחום של 180 מעלות כ- 35 דקות.
מגיש:
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון