חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי קרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי קרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
1/2 מרגרינה
2 כפות סוכר
2 חלמונים
1 כוס קמח תופח
חומרים לקרם:
3 אשל
3 חלמונים
3 כפות פודינג וניל (לא אינסטנט)
1 כוס סוכר
חומרים לקישוט:
3 חלבונים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד.
2. משמנים תבנית פאי בוטק 26 ס"מ ומשטחים את הבצק.
אופים בתנור חם בחום בינוני 180 מעלות עד דלגוון זהוב בהיר.
3. מבשלים את כל חומרי הקרם תוך כדי בחישה איטית תמידית. כשמסמיך יוצקים מעל הבצק.
4. מקציפים היטב 3 חלבונים עם 2 כפות סוכר ומורחים מעל הקרם.
אופים בתנור חם חום בינוני גבוה 200 מעלות למספר דקות עד שמזהיב. (שישאר רך)
מגיש: ליאת
מקור: שרה ו.
שתף את המתכון