הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לבצק:
1/2 מרגרינה
2 כפות סוכר
2 חלמונים
1 כוס קמח תופח
חומרים לקרם:
3 אשל
3 חלמונים
3 כפות פודינג וניל (לא אינסטנט)
1 כוס סוכר
חומרים לקישוט:
3 חלבונים
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד.
2. משמנים תבנית פאי בוטק 26 ס"מ ומשטחים את הבצק.
אופים בתנור חם בחום בינוני 180 מעלות עד דלגוון זהוב בהיר.
3. מבשלים את כל חומרי הקרם תוך כדי בחישה איטית תמידית. כשמסמיך יוצקים מעל הבצק.
4. מקציפים היטב 3 חלבונים עם 2 כפות סוכר ומורחים מעל הקרם.
אופים בתנור חם חום בינוני גבוה 200 מעלות למספר דקות עד שמזהיב. (שישאר רך)
מגיש:
מקור: שרה ו.
שתף את המתכון